תל אביב חופשית? מפגינים הפריעו למעמד ההדלקה של הרבי
במעמד ההדלקה בחצר החסידית קוז'ניץ שבתל אביב, השתתף רבה הראשי של ת"א הגאון רבי ישראל מאיר לאו שעמד לצידו של האדמו"ר | בשיאו של מעמד ההדלקה, הופיעו מספר מפגינים להפריע על המעמד שלא היה לפי רוחם | האדמו"ר והחסידים לא התייחסו והמשיכו לשמוח בשמחת הרשב"י (חסידים)
נו האמת אישה אחת חולת נפש שלא לקחה היום את הכדורים שלה מה עושים מזה סיפור?
ישראל
23
ההיא שם נראית נאצית
הקרנף השודד
22
אור גדול מאיר בצפון תל אביב ברוך השם .
מנדי
21
החולירות האלה שהביאו עלינו את האסון בשביעי באוקטובר, שונאי ישראל ושונאי תורה ישראל, אנשים ריקים ופרמיטיבים שתלך לכבוד את ההדלקה בקפלן, מסכנה
מואיז
20
מעניין בשום דבר אין שוויון לחרדים, אפילו לשמוח בלג בעומר לא נותנים להם. רק בצבא הם רוצים שוויון, וגם לא חלילה בפיקוד...
צבי
19
קידוש ה׳ בלב תל אביב, יישר כח לאדמו״ר, לרב לאו ולכל המשתתפים
שמוליק
18
חוקים זה לא הצד החזק שלכם
הדלקת אש לא חוקית בחצר בניין
17
נשמע שהיא מדברת על החטופים, לא ממש מחאה על עצם קיום האירוע הדתי.
אמממ
16
המפגינים הללו פורעי חוק תוצאה של שנים של מערכת חינוך קלוקלת
דורןן
15
לא מספיק להפריע תפילת "כל נדרי" גם לכבוד התנא האלוקי
רשב"י מפריעים ? בקיצור הערב
רב מעקב ביאת המשיח אבל הוא יבוא בסוף בע"ה.
חיים
14
זבל תל אביבי מצוי
גב' בלום
13
היא נראית חולת נפש מה רוצים ממנה
אבי
12
האישה שבסרטון שצועקת ממש חולה נפש צריך לדאוג לה בבית חולים משוגעים לדעתי היא גוייה
נתניה
11
צריך לדון לכף זכות חילניה בעלה דפק לה מכות בבית יצאה קצת להתאורר ומצאה על מי לשחרר
תימני
10
הכל מקינאה !!!
הם מקנאים בנו זה הכל.
9
הרב י מ. לאו כבר מזמן לא הרב של תל אביב. לעיר אין רב לא אשכנזי ולא ספרדי ץ.
מנחם
8
מצויין תל אביב עוד תהייה דוסית כבעבר חזקו ואמצו!!!
יהודי פשוט
7
ערב רב תמיד יש תלונות על כל דבר
בני ברק
6
תענוג לראות את הרב לאו שיאריך ימים
ניר
5
עלי לנסוע לת"א כל תקופה לקבל זריקות, שהשם יעזור, ואני שונא את התל אביבים ונגעל מהם ומפחד להגיע לשיחה ממש עד לרמה של פחד ממש. יש בת"א אנשים פשוט מגעילים!!! גלגול נשמות של מתייוונים!!! לא קונה קפה, לא סיגריות, שום דבר. מסיים ויאללה בורח צפונה.
הקשיש
4
איזה יופי
יוסי
3
החילונים הללו בהמות על שתי רגלים,
ללא כל חינוך.
גב' בלום
2
כן. תל אביב חופשית לערוך הדלקות רק במקום שהעיריה קבעה לפי חוק. באיזה בית משותף מותר להדליק אש ליד חוטי חשמל, מזגנים, ודירות בבנין? יש אישור מכבי האש. ? אישור משטרה?
חניתה
1
רק בתל אביב תמצאו אנשים שלא מסוגלים לראות כל סממן של דת זה נובע מקנאה ענקית שאין להם ערך לחיים. החיים שלהם ריקים מתוכן.. גברת צרחנית אצלנו אומרים ימותו הקנאים
כפי המסורת רבות בשנים, המריא האדמו"ר מקרעטשניף סיגעט, למסע הקודש לאירופה, שם פקד את ציון זקינו הרה"ק רבי מרדכל'ה מנדבורנה זי"ע בעיירת בישטנא שבאוקראינה | האדמו"ר המשיך את מסע הקודש יחד עם חסידיו בשאר קברי הצדיקים הטמונים במסמיכות מקום | מ.א. נויימן הצטרף, וחזר עם גלריה מרהיבה (חסידים)
בכל יום אומרים בסיום התפילה את י"ג העיקרים: "אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא" | מאמר מיוחד על ימי החורבן (חסידים)
ביקור מיוחד ערך הרה"צ יוסף אונגר, בן האדמו"ר מבאבוב 45, בלונדון | במעמדי הוד שנערכו תחת ניצוחו, הונחו יסודות לבית המדרש הגדול של החסידות, וכן ערך מספר כינוסים והתוועדויות מרוממות עם בני הקהילה | צפו בתיעוד (חסידים)
תיעוד מרגש: נכדו של האדמו"ר מגור עבר בחינה מקיפה על כל הש"ס בפני ראש הישיבה הגאון רבי אברהם סלים, לקראת נישואיו בחודש אלול הקרוב | צפו בתיעוד (ישיבות / חסידים)
הנגיד ר' שלום יוסף אבערלאנדער, זכה למעמד מרגש בביתו במונסי, כאשר מורו ורבו, האדמו"ר מפאפא הגיע במיוחד לטקס חתימת שטרות לשיפוץ והרחבת אולמות השמחה בתלמוד תורה המרכזי במאנסי | בסיום מעמד החתימה, ערך הרבי טיש לחיים (חסידים)
אלפי חסידי באבוב השתתפו השבוע בהילולא קדישא של האדמו"ר הרה"ק בעל ה'קדושת ציון' מבאבוב הי"ד | נכדו ממלא מקומו, האדמו"ר מבאבוב ערך את השלחן הטהור בהיכל בית מדרשו הגדול בבורו פארק, שם הרחיב במשנתו הטהורה של בעל ההילולא, ובדרכו שהותיר מורשה אחריו לדורות (חסידים)
אברכי כולל הוראה ורבנות ויז'ניץ באלעד עברו בהצלחה מבחנים מקיפים בהלכות יורה דעה בפני גדולי הרבנים, וזכו לשבחים מיוחדים על בקיאותם ורמתם הגבוהה | צפו בתיעוד מהרגעים הנעלים (חסידים)
ברית נישואין - קשר תמידי שאינו קשור לרמת האהבה העכשווית, לשכל או לרגש העכשווי, ברית היא התחייבות: 'למעלה מטעם ודעת', ולכן: שום קלקול - לא מפר את קשרי הברית, אלא נותן: אפשרות לתקן | ורד וסנר במאמר מיוחד לתשעה באב (חסידים)
אל תפספסו והצטרפו ליוזמה שבמסגרתה יתאפשר לסיים את הש״ס בתוך 14 חודשים בלבד | השיעור היומי נמסר על ידי הגאון הרב יעקב דוד סטפנסקי ונמשך כשלוש שעות | והיום: מסכת סנהדרין ס"ה-ע"א | צפו בשיעור (יהדות)
האדמו"ר מפאפא הגיע לביקור מרומם במחנה "קהילת יעקב פאפא" בהרי הקאנטרי | במרכז הביקור ערך האדמו"ר את השבת בקרב תושבי המחנה | ביום ראשון הכניס האדמו"ר את נכדו לתלמוד תורה במקום (חסידים)
כדי להצליח לשמור את המחשבה בגבול הקדושה, אתה צריך להיות ממוקד מטרה, ולהיות ממוקד מטרה, ולאסוף את עצמך ברגעי פיזור הנפש, ולא לתת ללב ולמוח לבלבל ולערבב אותך בדברים שיסיחו את דעתך, עד שהלב והמחשבה 'יטיילו' מחוץ לקדושה | מאמר מיוחד לרגל יומא דהילולא של האר"י הקדוש (חסידים)
קול זעקה גדולה זעק המשפיע הגה"צ רבי אלימלך בידרמן, בעת שהתחנן לפני קונו בתפילה נרגשת ע"י קבר רחל אמנו ביום ערב ר"ח מנחם אב | עטוף בטלית, עבר המשפיע לפני התיבה, ובדמעות שליש עורר את הקהל לתשובה מאהבה תוך שהוא מתחנן לישועת הכלל והפרט | צפו בתיעוד המרגש מהבכיות והתפילות (חסידים)
בעיר התורה והחסידות בני ברק נחוגה ברוב פאר והדר שמחת אירוסי הכלה, בת הרב יעקב מאיר שפירא, עם החתן נכד הגאון רבי מתתיהו דייטש, גאב"ד רמת שלמה בירושלים | בשמחה השתתפו גלריה מכובדת של אדמו"רים ורבנים, חלקם מבני המשפחה, וחלקם תושבי העיר, שהוזמנו ע"י המחותנים הרמים (חסידים)
המוני בני היהדות החרדית, בראשות אדמו"רים, מנהיגי קהילות הקודש וחברי הבד"צ, רבנן ותלמידיהון התכנסו ליומא דהילולא השלישי של בעל ה'שערי טוביה' - גאב"ד 'העדה החרדית', הגה"צ רבי יצחק טוביה וייס זצ"ל | תחילה התקיימה עצרת זיכרון והתעוררות בהיכל הישיבה הגדולה 'חכמת התורה', לאחר מכן עלו לציונו בהר הזיתים ובהמשך הסבו לסעודת הילולא (חרדים)
רגע היסטורי בחסידות ויז'ניץ: משה יהושע הגר, הנכד הראשון הנושא את שם האדמו"ר הרה"ק בעל ה'ישועות משה', חבש לראשונה את הקולפיק במעמד מרגש בחדרו של זקנו האדמו"ר מויז'ניץ (חסידים)
עטור בבגדי שבת לתפארה, ערך האדמו"ר מאשלג את השולחן הטהור במלאת תשע שנים להסתלקותו לשמי מרום של אביו, האדמו"ר בעל ה'יסוד יוסף' מאשלג זי"ע | במהלך הסעודה הרחיב הרבי במשנתו של אביו זצ"ל שהרבה לעסוק בתורת הנסתר כל ימי חייו מתוך קדושה וטהרה, פרישות ודרך ארץ | צפו בתיעוד (חסידים)
אלפי חסידי באבוב 45 זכו להסתופף בצל הקודש של האדמו"ר, במהלך השבת האחרונה, לציון יום ההילולא של האדמו"ר הרה"ק מבאבוב זצ"ל | במעמדי אורה זכו לחזות בנועם זיו עבודתו של האדמו"ר החל מעטיפת הטלית בערב שבת, ועד אחר הבדלה והתפילה בציון הקדוש לישועת הכלל והפרט (חסידים)
במלאת חצי יובל להסתלקותו לשמי מרום של האדמו"ר הרה"ק בעל ה'דברי שלמה' מבאבוב זי"ע, התאספו אלפי חסידי באבוב לשהות בצל קודשו של האדמו"ר מבאבוב במרכז החסידות בבורו פארק | בצאת השבת פקדו האלפים את הציון הקדוש והעתירו לישועת הכלל והפרט (חסידים)
0 תגובות