תל אביב חופשית? מפגינים הפריעו למעמד ההדלקה של הרבי
במעמד ההדלקה בחצר החסידית קוז'ניץ שבתל אביב, השתתף רבה הראשי של ת"א הגאון רבי ישראל מאיר לאו שעמד לצידו של האדמו"ר | בשיאו של מעמד ההדלקה, הופיעו מספר מפגינים להפריע על המעמד שלא היה לפי רוחם | האדמו"ר והחסידים לא התייחסו והמשיכו לשמוח בשמחת הרשב"י (חסידים)
נו האמת אישה אחת חולת נפש שלא לקחה היום את הכדורים שלה מה עושים מזה סיפור?
ישראל
23
ההיא שם נראית נאצית
הקרנף השודד
22
אור גדול מאיר בצפון תל אביב ברוך השם .
מנדי
21
החולירות האלה שהביאו עלינו את האסון בשביעי באוקטובר, שונאי ישראל ושונאי תורה ישראל, אנשים ריקים ופרמיטיבים שתלך לכבוד את ההדלקה בקפלן, מסכנה
מואיז
20
מעניין בשום דבר אין שוויון לחרדים, אפילו לשמוח בלג בעומר לא נותנים להם. רק בצבא הם רוצים שוויון, וגם לא חלילה בפיקוד...
צבי
19
קידוש ה׳ בלב תל אביב, יישר כח לאדמו״ר, לרב לאו ולכל המשתתפים
שמוליק
18
חוקים זה לא הצד החזק שלכם
הדלקת אש לא חוקית בחצר בניין
17
נשמע שהיא מדברת על החטופים, לא ממש מחאה על עצם קיום האירוע הדתי.
אמממ
16
המפגינים הללו פורעי חוק תוצאה של שנים של מערכת חינוך קלוקלת
דורןן
15
לא מספיק להפריע תפילת "כל נדרי" גם לכבוד התנא האלוקי
רשב"י מפריעים ? בקיצור הערב
רב מעקב ביאת המשיח אבל הוא יבוא בסוף בע"ה.
חיים
14
זבל תל אביבי מצוי
גב' בלום
13
היא נראית חולת נפש מה רוצים ממנה
אבי
12
האישה שבסרטון שצועקת ממש חולה נפש צריך לדאוג לה בבית חולים משוגעים לדעתי היא גוייה
נתניה
11
צריך לדון לכף זכות חילניה בעלה דפק לה מכות בבית יצאה קצת להתאורר ומצאה על מי לשחרר
תימני
10
הכל מקינאה !!!
הם מקנאים בנו זה הכל.
9
הרב י מ. לאו כבר מזמן לא הרב של תל אביב. לעיר אין רב לא אשכנזי ולא ספרדי ץ.
מנחם
8
מצויין תל אביב עוד תהייה דוסית כבעבר חזקו ואמצו!!!
יהודי פשוט
7
ערב רב תמיד יש תלונות על כל דבר
בני ברק
6
תענוג לראות את הרב לאו שיאריך ימים
ניר
5
עלי לנסוע לת"א כל תקופה לקבל זריקות, שהשם יעזור, ואני שונא את התל אביבים ונגעל מהם ומפחד להגיע לשיחה ממש עד לרמה של פחד ממש. יש בת"א אנשים פשוט מגעילים!!! גלגול נשמות של מתייוונים!!! לא קונה קפה, לא סיגריות, שום דבר. מסיים ויאללה בורח צפונה.
הקשיש
4
איזה יופי
יוסי
3
החילונים הללו בהמות על שתי רגלים,
ללא כל חינוך.
גב' בלום
2
כן. תל אביב חופשית לערוך הדלקות רק במקום שהעיריה קבעה לפי חוק. באיזה בית משותף מותר להדליק אש ליד חוטי חשמל, מזגנים, ודירות בבנין? יש אישור מכבי האש. ? אישור משטרה?
חניתה
1
רק בתל אביב תמצאו אנשים שלא מסוגלים לראות כל סממן של דת זה נובע מקנאה ענקית שאין להם ערך לחיים. החיים שלהם ריקים מתוכן.. גברת צרחנית אצלנו אומרים ימותו הקנאים
בצעד חסר תקדים, האדמו"ר מבעלזא הורה לחסידיו להישאר בערי מגוריהם ולצפות בשידור החתונה של נכדתו, במקום להגיע לירושלים, כדי לעמוד בהנחיות פיקוד העורף בעת מלחמה (חסידים)
האדמו"ר ממודז'יץ ערך הבוקר את טיש ההילולא לרגל הילולת אביו האדמו"ר בעל ה'נחלת דן' זיע"א, בבניין בית המדרש החדש של החסידות בבני ברק | האדמו"ר נשא דברי תורה במשנתו של אביו, והמונים פקדו את ציונו הק' במרומי 'הר הזיתים' בירושלים (חסידים)
ברוב רגש קבע אדמו''ר מדושינסקיא מזוזה בפתח האולם החדש של השמחות של החסידות, שנבנה ברוב פאר והדר בבניין בית החינוך 'בנות אסתר' דושינסקיא בעיה"ק ירושלים | טרם המעמד סייר האדמו"ר בכל האולם אשר ייתן מענה לציבור החסידים החפצים לערוך את שמחותיהם במחיר השווה לכל נפש, ואחר קביעת המזוזה הסב האדמו"ר לטיש לחיים יחד עם העסקנים שעמלו להוציא את הדבר מהכוח אל הפועל (חסידים)
בחצר הקודש טרעבישאן בבית שמש נחוגה ברוב פאר והדר שמחת אירוסי הכלה תחי' בת האדמו"ר, עם החתן בנו של האדמו"ר מזוועהיל, בשמחה הגדולה נטלו חלק אדמו"רים רבנים מבני המשפחה והעיר, וכן קהל רב של חסידים ואנשי מעשה | בקריאת התנאים התכבד זקן הכלה, האדמו"ר מפינסק קרלין, חותנו של האדמו"ר | במהלך השמחה קמו מספר פעמים לריקודין של שמחה מתוך ששון (חסידים)
האדמו"ר מזוטשקא אמסנא, ובנו החתן יחד עם כל בני המשפחה ברחה מישראל לארה"ב כדי להימנע מגזירת הגיוס, כעת זוכים לחגוג את השמחה ביישוב הדעת ובלי עגמת נפש מיותרת | הסיפור המלא (חסידים)
האדמו"ר מקוזמיר ערך אמש (ראשון) סעודת הילולא לרגל הילולת אביו, האדמו"ר בעל ה'נחלת דן' ממוז'יץ זי"ע, במלאת י"ט שנים להסתלקותו לשמי מרום | אחר תפילת ערבית בבית מדרשו, פנה האדמו"ר אל ביתו נאווה קודש, שם ערך את השלחה"ט במתכונת מצומצמת לאור המצב החמור השורר בארץ | האדמו"ר הרחיב בסעודה במשנתו של אביו בעל ההילולא, ובדרכו שהותיר מורשה אחריו לדורות (חסידים)
מאות חסידים ואנשי מעשה נטלו חלק בשמחת נישואי נכדי האדמו"רים מסערדאהעלי ותולדות יהודה סטוטשין, עם הכלה נכדת האדמו"רים מ'שבט הלוי' וגארליץ | השמחה הגדולה נחוגה ברוב פאר והדר בבורו פארק (חסידים)
בהיכל ביהמ"ד קרעטשניף סיגעט בירושלים, נחוגה ברוב פאר והדר שמחת השבע ברכות המרכזית לרגל נישואי נכדת האדמו"רים מתולדות אהרן וקרעטשניף סיגעט, עב"ג החתן נכד ראש ישיבת תולדות אהרן והאדמו"ר מפרמישלאן | כמנהג צדיקיא קמאי, רקד הרבי עם גארטיל מצווה טאנץ בסיום ה'שבע ברכות' מתוך להב אש קודש לקול מצהלות החסידים (חסידים)
ההתפטרות של שר השיכון יצחק גולדקנופף, נכנסה הבוקר לתוקף, לאחר שעברו 48 שעות מאז שהגיש את המכתב | ראש הממשלה נתניהו, הודיע כי החליט למנות את השר חיים כץ, שנכון לעכשיו, הוא עדיין לא מצליח לחזור לארץ (חדשות, פוליטי)
כששונאי ישראל רוצים לפגוע בעם ישראל, האם ניתן לעשות משהו? | הרבי מליובאוויטש זי"ע קיבל בשנת תש"ן התראה על פיגוע, וזו ההוראה שנתן | צפו בדבריו (חדשות מלחמה)
בהיכל הטישים בחצה"ק נדבורנה, נחוגה ברוב פאר והדר מעמד ה'חומש סעודה' לילדי החמד, צאן הקדשים מתלמוד התורה 'תפארת מרדכי' - נדבורנה | את המעמד פיאר בהופעתו הכבודה האדמו"ר מנדבורנה, אשר אחד מנכדיו ג"כ היה מחתני התורה | במעמד השתתפו לצד ההורים והסבים הנרגשים, הגאון רבי יצחק ישעיהו וייס, גאב"ד נווה אחיעזר, והאדמו"ר מזידטשוב מחותנו של האדמו"ר מנדבורנה | במעמד ישבו ילדי החמד במזרח בית המדרש, והרבי ישב ממולם בצד מערב (חסידים)
במלאת יותר מחמש וחצי שנים לפטירתו הטרגית של הבחור החשוב ירחמיאל ישעיהו הכהן ברכר ז"ל, מחשובי בוגרי ישיבות 'אלכסנדר' ו'מיר', הכניסו בני משפחתו ומכריו ספר תורה מהודר אל היכל ישיבת 'אלכסנדר' בבני ברק (חסידים - ישיבות)
שני אנשים ביקשו עצה מהבעל שם טוב. האחד רצה לגרש את אשתו הרעה, והשני היה איש עסקים שהסתבך בחובות. הבעל שם טוב הורה להם לקבל את הסבל באהבה ולהמשיך בעסקיהם, אך איש העסקים בחר לעזוב את עסקיו ולחיות בצמצום | צפו מה קרה בסוף
אלפי חסידים ואנשי מעשה נטלו חלק אמש (רביעי) בשמחת בית צדיקים, נישואי נכדת האדמו"רים מנדבורנה וקוסוב ויז'ניץ, עב"ג החתן נכד אב"ד ערלוי אלעד, והאדמו"ר מהאלמין | בשמחה הגדולה השתתפו אדמו"רים ורבנים מבני המשפחה והעיר (חסידים)
במעמד אדיר שטרם נראה בבורו פארק, השתתפו אלפי חסידי גור מכל רחבי ארה"ב, בחנוכת בניין ה'תלמוד תורה' החדש במרכז השכונה | בסיום המעמד זכו כלל החסידים לקבל תפוח מידי הרבי | בשבת האדמו"ר ישהה במונסי עם קבוצת נגידים נרחבת שתרמו כל אחד רבע מיליון דולר | צפו בתיעוד ענק מהמעמד (חסידים)
קול מצהלות חתנים נשמע ברננה במהלך השבועיים האחרונים במעונו של האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק, עת זכה לשוש ולשמוח בשמחת נישואי צאצאיו בשטומ"צ • במהלך ימי השמחה נפגש האדמו"ר עם אחיו, האדמו"ר מתולדות אהרן, ונועדו בשמחה בגיל וצהלה • כנהוג בחצרות הקודש, הלך האדמו"ר לבוש במלבושי שבת במשך שבועיים (חסידים)
הגה"צ גאב"ד מאקווא המריא בשעה האחרונה לעבר הונגריה, שם יערוך את השבת בעיירת מאקאווא, לרגל הילולא קדישא של זקינו הרה"ק בעל ה'אוהל משה' זי"ע ● הגה"צ הגאב"ד צפוי לשוב למעונו בתחילת שבוע הבא, לקראת שמחת בית בעלזא, נישואי נכדתו, בת לחתנו הרה"צ רבי אהרן מרדכי רוקח, בן האדמו"ר מבעלזא. את השבת אופריף, יחגוג הגאב"ד ממרחקים, מריחוק מקום וקירוב לבבות (חסידים)
0 תגובות